Trei fotbalişti argentinieni, reţinuţi după ce au încălcat carantina. Se jucau cu mingea pe stradă

  • Trei fotbalişti argentinieni au fost reţinuţi pentru că s-au jucat cu mingea pe stradă, încălcând carantina impusă de autorităţi.
  • Poliţia a confiscat mingea celor trei jucători ai echipei Sarmiento de Resistencia.
49 afișări
Imaginea articolului Trei fotbalişti argentinieni,  reţinuţi după ce au încălcat carantina. Se jucau cu mingea pe stradă

Trei fotbalişti argentinieni, reţinuţi după ce au încălcat carantina. Se jucau cu mingea pe stradă

Cei trei fotbalişti, Brian Meza, Mikhail Colombo şi Mauricio Campolongo, au încălcat carantina impusă de autorităţile argentiniene şi au fost prinşi jucându-se pe stradă cu mingea.

Jucătorii au fost reţinuţi imediat şi transportaţi la secţia de poliţie. Poliţiştii le-au confiscat şi mingea fotbaliştilor celor de la Sarmiento de Resistencia.

Sarmiento de Resistencia se află pe locul 2 în a treia ligă a Argentinei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici