Trei fotbalişti de la o echipă din Peru au leşinat după ce au băut apa oferită de adversari

Trei fotbalişti ai unei echipe din a doua ligă peruană şi-au pierdut pentru scurt timp cunoştinţa, duminică, în timpul unui meci, după ce au băuat apă oferită la pauză de un secund al formaţiei adverse.

12 afișări
Imaginea articolului Trei fotbalişti de la o echipă din Peru au leşinat după ce au băut apa oferită de adversari

Trei fotbalişti de la o echipă din Peru au leşinat după ce au băut apa oferită de adversari (Imagine: Mediafax Foto)

Cei trei jucători, plus un al patrulea care a avut greţuri, au fost transportaţi la spital, iar primele analize au arătat că au "fost dopaţi cu Benzodiazepine, un medicament care a provocat o stare de somnolenţă", a explicat unul dintre cei patru fotbalişti vizaţi, Juan Luna.

Incidentul s-a produs în timpul meciului de baraj pentru promovare în prima ligă între Hijos de Acosvinchos şi Sport Ancash.

"În minutul 65, fundaşul Andy Salinas a căzut fără vreun motiv aparent, iar după câteva minute au căzut şi Luis Coello şi Martin Reategui", a povestit Juan Luna, care a avut doar greţuri, "după ce a băut apa oferită de secundul de la Ancash".

Aldrin Perez, preşedintele clubului Hijos de Acosvinchos, a explicat că un membru al stafului tehnic de la Sport Ancash a dat apă jucătorilor săi la pauză. Apă din care nu a băut şi echipa adversă, conform lui Perez.

El a menţionat că cei patru jucători vor fi supuşi unor teste pentru a se afla dacă în apă nu au fost şi alte droguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici