VIDEO| Trei persoane spulberate de o maşină, în staţia de tramvai, în Craiova

Trei persoane care aşteptau într-o staţie de tramvai din Craiova au fost spulberate de o maşină. Şoferul autoturismului a încercat să evite impactul cu o altă maşină şi a intrat în oameni.

5889 afișări

Potrivit IPJ Dolj, şoferul maşinii care a lovit pietonii a încercat să evite impactul cu un alt autoturism, ieşit de pe o stradă adiacentă fără să dea prioritate.

Trei oameni au fost loviţi în plin de maşină. Rănit a fost şi şoferul maşinii.

„Sunt patru victime, dintre care trei bărbaţi şi o femeie. Toate vor fi transportate la spital" , a declarat Tania Vâlceanu, purtător de cuvânt al ISU Dolj. Potrivit acesteia, bărbaţii au suferit răni uşoare, în timp ce femeia pare accidentată mai grav.

Circulaţia este blocată în zonă, poliţiştii făcând cercetări la faţa locului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici