Trei zile libere pentru fotbaliştii de la FC Timişoara

Jucătorii echipei FC Timişoara au primit trei zile libere după victoria de luni seară, de la Mioveni, scor 3-0 cu formaţia Internaţional Curtea de Argeş, din etapa a IX-a a Ligii I.

18 afișări
Imaginea articolului Trei zile libere pentru fotbaliştii de la FC Timişoara

Trei zile libere pentru fotbaliştii de la FC Timişoara (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Bănăţenii se vor reuni joi seară, la stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara, pentru a pregăti jocul din runda a X-a, cu formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ.

"De această dată nu vom mai juca vreun meci amical, aşa cum se întâmpla în alte situaţii de întrerupere a campionatului. Nu am contactat niciun adversar pentru finalul de săptămână, ci vom face doar un joc şcoală între echipele noastre", a declarat antrenorul timişorenilor, Ioan Ovidiu Sabău.

De vacanţă nu vor beneficia cei şase jucători convocaţi la echipele naţionale: Costel Pantilimon şi Gigel Bucur, la naţionala României, fraţii Artiom şi Arman Karamian, la reprezentativa Armeniei, Dare Vrsici, chemat la lotul Slovaciei, şi Dare Nibombe, care va evolua pentru naţionala statului Togo.

Un alt jucător de la FC Timişoara chemat constant la reprezentativă, slovacul Marian Cisovsky, este accidentat şi va lipsi de pe teren cel puţin până la finalul anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici