Tricolorii mici la un pas de calificare. Adi Mutu şi echipa sa au nevoie doar de un punct la Kiev

  • Ucraina U21 – România U21 se joacă astăzi de la 18:30 la Kiev
  • România U21 este pe locul doi în grupa de calificare la EURO 2021
  • Dennis Man a testat pozitiv la COVID-19 pe 24 septembrie
457 afișări
Imaginea articolului Tricolorii mici la un pas de calificare. Adi Mutu şi echipa sa au nevoie doar de un punct la Kiev

Tricolorii mici la un pas de calificare. Adi Mutu şi echipa sa au nevoie doar de un punct la Kiev

După ce naţionala lui Rădoi nu a reuşit calificarea la Campionatul European de anul viitor, juniorii vor să spele ruşinea. Naţionala U21 joacă în preliminariile EURO 2021 cu Ucraina.

Adi Mutu şi echipa sa au nevoie doar de un punct la Kiev ca să îşi asigure un loc de baraj. Tricolorii mici ar putea termina chiar pe primul loc în grupă şi să meargă direct la turneul final dacă înving Danemarca în ultima etapă.

Selecţionerul naţionalei U21 spune că echipa e pregătită pentru orice şi se bucură că Dennis Man e apt de joc pentru meci.

MUTU: Eu cred că noi suntem pregătiţi de orice, orice dificultate am putea întâlni în meci noi suntem pregătiţi ne ajută foarte mult, Dennis este un jucător valoros pentru noi, Under-21 şi nu numai, eu cred că se află într-o formă bună, trebuie să ia o pauză din cauza îmbolnăvirii, dar este tânăr şi cred că poate să recupereze timpul pierdut foarte repede.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici