Tricou conceput de fanii echipei FC Utrecht în onoarea lui Neşu

Fanii echipei FC Utrecht au conceput un tricou în onoarea fotbalistului român Mihai Neşu, care se află la recuperare după o accidentare gravă suferită în luna mai.

358 afișări
Imaginea articolului Tricou conceput de fanii echipei FC Utrecht în onoarea lui Neşu

Mihai Neşu (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

Potrivit site-ului fcutrecht.net, pe tricoul de culoare neagră este scris "Luctor et Emergo. Mihai Neşu" (Lupt şi mă ridic la suprafaţă. Mihai Neşu).

În articolul de pe site-ul fcutrecht.net se află şi un mesaj adresat lui Neşu: "(...) Mihai, nu putem face mai mult decât să ne rugăm pentru tine şi să ne gândim la tine. «Luctor et Emergo» spune totul despre situaţia ta, fă să se îndeplinească «Luctor et Emergo»".

Mihai Neşu s-a accidentat, în data de 10 mai, la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală. În prezent, fotbalistul român se află într-un centru de recuperare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici