Tricoul purtat de Gianna Bryant a fost retras din echipa şcolii fiicei legendarului baschetbalist

Tricoul pe care fiica lui Kobe Bryant l-a purtat la echipa şcolii a fost retras în cadrul unui eveniment special la care au luat parte colegii, profesorii şi antrenorii tinerei.

475 afișări
Imaginea articolului Tricoul purtat de Gianna Bryant a fost retras din echipa şcolii fiicei legendarului baschetbalist

Tricoul purtat de Gianna Bryant a fost retras din echipa şcolii fiicei legendarului baschetbalist

Gianna Bryant, fiica legendarului jucător de baschet, Kobe Bryant, evolua în echipa de baschet a liceului Harbor Day. Aceasta era descrisă ca ”inima şi sufletul” echipei.

În timpul ceremoniei, profesorii, colegii şi antrenorii echipei au ţinut discursuri emoţionante. Tricoul cu numărul 2 purtat de Gianna Bryant va fi expus pe peretele sălii de sport a liceului.

Vanessa Bryant, mama tinerei şi soţia lui Kobe Bryant, a distribuit pe profilul personal de instagram fotografii şi filmuleţe din cadrul ceremoniei.

”Gianna mea. Dumnezeule, îmi lipseşti. Am fost foarte norocoasă să mă trezesc văzându-ţi chipul tău frumos şi zâmbetul tău minunat pentru 13 ani. Mi-aş fi dorit să fac asta până la ultima mea suflare. Mama te iubeşte până la lună şi înapoi. Un infinit plus 1”, a fost mesajul care a însoţit postarea Vanessei Bryant.

Kobe Bryant, Gianna Bryant şi alte şapte persoane şi-au pierdut viaţa într-un tragic accident de elicopter în oraşul Calabasas, California.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici