Trump revine în televiziune. Fostul preşedinte va comenta meciul dintre Holyfield şi Belfort

  • La microfon, fostului preşedinte american i se va alătura fiul său pentru întâlnirea dintre fostul rege al „greilor” şi vedeta UFC.
  • Disputa va avea loc sâmbătă, în Florida, la 20 de ani de la atacul asupra Turnurilor Gemene.
589 afișări
Imaginea articolului Trump revine în televiziune. Fostul preşedinte va comenta meciul dintre Holyfield şi Belfort

Trump revine în televiziune: va comenta meciul dintre Holyfield şi Belfort

Donald Trump rămâne în centrul atenţiei, chiar că nu mai este cel mai puternic om din lume. Entuziasmul pentru ring reiese din trecutul său din World Wrestling Entertainment (în 1988 şi 1989, WrestleMania IV şi V au avut loc la Trump Plaza, singura locaţie din istorie care a fost găzdă pentru timp de doi ani consecutivi).

Învins în ultimele alegeri pentru Casa Albă de Joe Biden, Trump se va întoarce sâmbătă pe ecranele americane în calitate de comentator al meciului dintre Evander Holyfield şi Vitor Belfort, care va fi transmis de Fite Tv în sistem pay-per-view, la preţul de 49,99 USD (42 euro).

Spectatorii vor avea ocazia să cumpere evenimentul cu cronica fostului preşedinte sau cu cea a comentatorului obişnuit al canalului. Lui Trump i se va alătura fiul său, Donald Junior, pentru întâlnirea care va avea loc la Hard Rock Hotel & Casino din Hollywood, Florida. Trump senior promite un comentariu „nefiltrat”.

Holyfield, 58 de ani, fost campion mondial care s-a retras în 2011, a luat locul lui Oscar De La Hoya, blocat de Covid. Boxerul trebuia să se întoarcă pe ring în mai anul trecut împotriva lui Mike Tyson, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord economic şi meciul a fost anulat. Belfort, în vârstă de 44 de ani, este în schimb un fost campion UFC la categoria grea uşoară.

„Abia aştept să-ţi împărtăşesc opiniile - a spus Donald - Ador boxerii minunaţi şi meciurile grozave. Nu rataţi întâlnirea!”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici