Trupul neînsufleţit al lui Nicolae Manea a fost depus la biserica Sfânta Vineri-Nouă

Trupul neînsufleţit al fostului atacant şi oficial rapidist Nicolae Manea, decedat, luni, la vârsta de 60 de ani, a fost depus, marţi, la prânz, la biserica Sfânta Vineri-Nouă din Bucureşti.

188 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al lui Nicolae Manea a fost depus la biserica Sfânta Vineri-Nouă

Trupul neînsufleţit al lui Nicolae Manea a fost depus la biserica Sfânta Vineri-Nouă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

La biserică au sosit mai mulţi suporteri rapidişti, care au aprins lumânări în memoria fostului oficial, dar şi team-managerul Dănuţ Perjă, care a depus o coroană de flori din partea clubului Rapid.

De asemenea, la biserică au mai venit fostul portar Dumitru Moraru, Constantin Zotta (preşedintele FC Braşov şi fost oficial rapidist), precum şi fostul internaţional Nicolae Lupescu.

Fost jucător, antrenor şi oficial al clubului Rapid, Nicolae Manea a încetat din viaţă, luni dimineaţă, la vârsta de 60 de ani. El va fi înmormântat, joi, în cimitirul Străuleşti 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici