ŢSKA Moscova, interesată de achiziţionarea lui Bogdan Bucurică

Gruparea rusă ŢSKA Moscova este interesată de achiziţionarea fundaşului stânga Bogdan Bucurică, de la Unirea Alba Iulia, a anunţat, luni, Marian Sarmeş, unul dintre acţionarii clubului ardelean.

30 afișări
Imaginea articolului ŢSKA Moscova, interesată de achiziţionarea lui Bogdan Bucurică

ŢSKA Moscova, interesată de achiziţionarea lui Bogdan Bucurică (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Evoluţiile lui constant bune din acest sezon au atras atenţia mai multor cluburi din ţara şi străinătate, cei mai recent intraţi pe fir fiind ruşii de la ŢSKA Moscova. Deocamdată nu am primit nimic oficial, este vorba doar de nişte discuţii dar sunt sigur că din vară fotbalistul nu va duce lipsă de oferte. Preţul lui, la fel că şi cel al internaţionalului de tineret Călin Cristea va fi undeva în jurul sumei de 4-500.000 de euro", a spus Sarmeş.

Oficialul grupării ardelene spune că indiferent de clasarea echipei la finalul actualei ediţii de campionat va renunţa la funcţia deţinută:

"Eu voi renunţa din vară indiferent dacă ne salvăm sau nu, însă cine va prelua această formaţie va face o investiţie rentabilă. Unirea are în acest moment o serie de fotbalişti tineri, extrem de talentaţi, Ilie, Himcinschi, Stanciu, Schuller, Bretoiu, Răducanu, Giurgiu, Mureşan, Lasc sau Selagea, care cu siguranţă vor ajunge cu timpul jucători buni iar pentru semnătura lor se vor bate multe echipe. Lista ar putea continua şi cu alte nume pentru că trebuie spus că Centrul de copii şi juniori al Albei produce continuu".

Sarmeş crede că în acest sezon acumularea a 35 de puncte poate însemna salvarea de la retrogradare.

"Noi ne vom duce crucea până la capăt cu toate că şansele de a ne menţine în elita fotbalului românesc sunt foarte, foarte mici. Unirea Alba Iulia nu va avea drept obiectiv în ultimele şapte runde realizarea baremului, ci acumularea a cât mai multe puncte. Avem o datorie faţă de culorile clubului şi suporteri, deci nu se pune problemă să ne dăm la o parte din faţă nici unui adversar fie că el se numeşte Ceahlăul, CFR Cluj, Steaua, Oţelul, Dinamo, Gaz Metan ori Pandurii. Şi dacă vom pica din Liga I, va asigur că o vom face cu fruntea sus şi nimeni nu ne va arată cu degetul", a mai spus Sarmeş.

Cu toate că i s-a reproşat alcătuirea echipei în jocul de la Piteşti, tehnicianul bosniac Blaz Sliskovic are garantat postul pe banca tehnică a Unirii Alba Iulia:

"Nu se pune problema să-l schimbăm pe Sliskovic în condiţiile în care mai sunt de disputat doar şapte etape. Noi nu merităm să picăm însă am fost nişte naivi în unele situaţii, nu am reuşit să gestionăm prea fericit impactul cu primul eşalon şi acest lucru ne-a costat. Poate că nu am fost destul de duri în momentele critice, i-am respectat poate prea mult pe unii dintre jucători, i-am plătit la timp însă ei nu au răspuns cu aceaaşi monedă. Nu doresc să dau nume acum, se ştiu ei foarte bine, şi tot ceea ce spun este că ne-am înşelat în privinţa caracterului unora dintre componenţii lotului nostru şi asta trebuie să ne dea de gândit. Acum este prea târziu pentru regrete, am greşit şi am plătit".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici