Tudor Băluţă a fost propus Barcelonei

Gică Popescu, fost mare internaţional, a declarat că, în urmă cu ceva timp, l-a propus pe Tudor Băluţă la Barcelona. A insistat, spunând că mijlocaşul merită o şansă, dar spaniolii nu au vrut să o acorde. Acum, din spusele lui Popescu, cei de acolo regretă.

161 afișări
Imaginea articolului Tudor Băluţă a fost propus Barcelonei

Tudor Băluţă a fost propus Barcelonei

După ce au văzut la Campionatul European, din prima etapă cu Croaţia, de ce este în stare Băluţă, oficialii catalanilor l-au sunat pe Gică Popescu şi au recunoscut că au greşit. ”A stat şapte ani la mine la Academie, de la mine a învăţat să dribleze. Driblează la fel de mult cum driblam eu. De doi ani le zic celor de la Barcelona să-l ia. Acum mi-au dat dreptate: ne pare rău că nu te-am ascultat şi nu l-am luat”, a spus Gică Popescu la Pro Tv.

România s-a impus cu 4-1 în faţa Croaţiei, după golurile marcate de Puşcaş, Ianis Hagi, Tudor Băluţă şi Adrian Petre, la debutul la EURO U21. În celălalt meci al grupei, Anglia a pierdut cu 2-1 în dauna Franţei, în urma unui gol încasat în minutul 90+5. Meciul dintre România şi Anglia, din etapa a doua, are loc vineri, de la 19:30. Partida de la Cesena poate fi urmărită în timp real pe TVR 1, TVR HD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici