Tudorie, Enceanu şi Ştefănescu, împrumutaţi de Steaua la FC Voluntari până la sfârşitul sezonului

Steaua Bucureşti a anunţat, luni, prin intermediul contului oficial de Facebook, că a cedat trei jucători, sub formă de împrumut, la FC Voluntari, echipa aflată pe locul 13 în Liga 1.

363 afișări
Imaginea articolului Tudorie, Enceanu şi Ştefănescu, împrumutaţi de Steaua la FC Voluntari până la sfârşitul sezonului

Tudorie, Enceanu şi Ştefănescu, împrumutaţi de Steaua la FC Voluntari până la sfârşitul sezonului (Imagine: Razvan Lupica / Mediafax Foto)

Alexandru Tudorie, Rareş Enceanu şi Cătălin Ştefănescu vor evolua pentru gruparea ilfoveană până la sfârşitul acestui sezon şi s-au alăturat deja lotului condus de Ionel Ganea. “Clubul nostru le urează mult succes şi îi aşteaptă înapoi în cea mai bună formă”, au transmis reprezentanţii clubului Steaua.

Alexandru Tudorie (19 ani) a debutat la Otelul Galaţi. Promovat de la grupele de copii şi junior, Tudorie a început să evolueze constant, în Liga 1, în sezonul 2014 -2015, când a strâns 24 de partide şi a înscris 4 goluri. Internaţional de tineret, Tudorie a evoluat apoi pentru Steaua, in 21 de partide din acest sezon şi a marcat un gol.

Rareş Enceanu (21 ani) este un mijlocaş stânga crescut de Torpedo Zărneşti. Debutul în fotbalul mare l-a făcut la FC Braşov, în sezonul 2011-2012. În turul sezonului 2013-2014, Enceanu a fost împrumutat la Unirea Tărlungeni, din Liga a II-a, unde a disputat 13 partide. Selecţionat în echipa naţională sub 19 ani, apoi sub 21 de ani, Enceanu a evoluat cu regularitate în sezonul 2015 / 2016 pentru FC Braşov (15 partide în tur, 3 pase de gol). Transferat la Steaua, Enceanu a evoluat în 17 meciuri şi a oferit o pasă de gol.

Cătălin Ştefănescu (21 ani) este un mijlocaş central crescut de Ceahlăul Piatra Neamţ. Ştefănescu a semnat, la finalul anului 2015, un contract valabil pe cinci ani cu Steaua, într-o tranzacţie care i-a mai inclus pe Doru Popadiuc şi Sebastian Chitoşcă. În tricoul Ceahlăului, Ştefănescu a evoluat în 59 de partide, a înscris de două ori şi a oferit cinci pase de gol. Ştefănescu a evoluat pentru Steaua doar în partide amicale, în stagiul de iarnă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici