Turcia a surclasat „portocala mecanică” în primul meci al preliminariilor pentru CM Quatar 2022

  • Preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2022, din Quatar, au debutat miercuri cu partida dintre Turcia şi Ţările de Jos (fostă Olanda).
  • Echipa turcă a câştigat cu 4-2, cu contribuţia decisivă a lui Burak Yilmaz, care a marcat un hat-trick.
611 afișări
Imaginea articolului Turcia a surclasat „portocala mecanică” în primul meci al preliminariilor pentru CM Quatar 2022

Turcia a surclasat „portocala mecanică” în primul meci al preliminariilor pentru CM Quatar 2022

Primele meciuri din preliminariile de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal din Quatar 2022, din zona Euro, au loc miercuri seara, un total de 24 de echipe disputând primul meci. România va debuta joi, în compania echipei naţionale a Macedoniei de Nord, alături de alte 24 de echipe naţionale.

Prima partidă jucată, care a marcat debutul oficial al preliminariilor, a fost ce dintre Turcia şi Ţările de Jos, din grupa G.

Cu toate că au fost cotaţi cu şansa a doua, turcii, conduşi de selecţionerul Senol Gunes, au învins reprezentativa Ţărilor de Jos cu scorul categoric de 4-2.

Burak Yilmaz a marcat de două ori în prima repriză, în minutele 15 şi 34, a doua oară din penalty. Imediat după pauză, Hakan Calhanoglu, mijlocaşul lui AC Milan, a marcat pentru 3-0.

Portocala mecanică a avut o răbufnire de orgoliu, marcând de două ori, în două minute, pentru 3-2, prin Davy Klaassen şi Luuk de Jong, în minutele 75 şi 76.

Puşi sub presiune, turcii l-au scos din nou în evidenţă pe Burak Yilmaz, care a făcut tripla în minutul 81, închizând tabela la 4-2.

Portocalii au mai avut ocazia să marcheze, însă Memphis Depay a ratat de la punctul cu var, în al cincelea minut suplimentar de joc.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici