Turneul Campioanelor 2019. Confruntarea dintre Simona Halep şi Bianca Andreescu are loc astăzi/ ORA meciului

Simona Halep debutează luni, 20 octombrie, la Turneul Campioanelor, ediţia 2019, în faţa jucătoarei din Canada de origine română, Bianca Andreescu. Meciul va începe nu mai devreme de ora 14:00, ora României.

3620 afișări
Imaginea articolului Turneul Campioanelor 2019. Confruntarea dintre Simona Halep şi Bianca Andreescu are loc astăzi/ ORA meciului

Turneul Campioanelor 2019. Confruntarea dintre Simona Halep şi Bianca Andreescu are loc astăzi/ ORA meciului

Aceasta va fi prima întâlnirea directă dintre fostul lider mondial împotriva campioanei de la US Open din carieră. Cele două fac parte din Grupa Mov, iar întâlnirea lui Halep cu Andreescu va fi a doua din grupă. Primul meci al zilei de luni începe la ora 12:30, între Karolina Pliskova şi Elina Svitolina.

"Este o grupă foarte grea. Ele au un joc foarte solid şi de fapt sunt foarte solide", a declarat Halep. "Este o mare provocare pentru mine, să revin după o accidentare ca să evoluez împotriva lor, aşa că voi da tot tot ce am mai bun şi voi încerca să joc cât pot de bine ca să câştig meciul", a spus Simona Halep, înaintea partidelor din Grupa Mov.

Pentru Simona Halep este a cincea prezenţă la Turneul Campioanelor, iar cea mai bună performanţă a fost în anu 2014, atunci când a pierdut finala în faţa Serenei Williams, în două seturi, 3-6, 0-6. În celelalte trei ediţii, fostul lider mondial nu a trecut de faza grupelor (2015, 2016, 2017). Şi anul trecut s-a calificat la Turneu, dar nu s-a prezentat din cauza unei accidentări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici