Turneul Campioanelor 2019. Miza meciului Simona Halep - Karolina Pliskova: Românca ar putea face un salt important în clasamentul WTA

Simona Halep (28 ani, nr. 5 WTA) poate face un salt important în clasamentul mondial. Vineri, 1 noiembrie, nu mai devreme de ora 14:00, jucătoarea din Constanţa se va duela cu sportiva din Cehia, Karolina Pliskova, în ultimul meci din Grupa Mov de la Turneul Campioanelor.

310 afișări
Imaginea articolului Turneul Campioanelor 2019. Miza meciului Simona Halep - Karolina Pliskova: Românca ar putea face un salt important în clasamentul WTA

Turneul Campioanelor 2019. Miza meciului Simona Halep contra Karolinei Pliskova: Românca ar putea face un salt important în clasamentul WTA

Această partidă are trei mize. Prima constă în calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, acolo unde se va alătura tenismenelor deja calificate: Elina Svitolina, Ashleigh Barty şi Belinda Bencic.

"O să mă focusez pe jocul meu. Voi avea un plan de joc şi voi şti ce este de făcut pentru a câştiga. Vreau neapărat să înving, obiectivul principal este calificarea în semifinale. Am deja 4 ani fără să ies din grupe", a spus Simona Halep.

A doua miza este o urcarea în clasamentul WTA. Simona Halep a început Turneul Campioanelor de pe poziţia 5, acum a urcat pe 4, iar dacă va câştiga, vineri, în faţa Karolinei Pliskova ajunge pe poziţia a treia în ierarhia mondială. Halep va acumula 5.587 de puncte WTA, ceea ce ar duce-o peste Osaka (s-a retras după primul meci de la Turneul Campioanelor), pentru că nipona are acum 5.496 de puncte şi este pe locul 3.

Iar a treia miză are legătură cu partea financiară. În cazul în care o învinge pe Karolona Pliskova, Simonei Halep îi vor intra în conturi 995.000 de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici