Turneul Campioanelor 2019. Simona Halep reacţionează după meciul pierdut în faţa Elinei Svitolina: Eu mi-am făcut jocul, dar nu m-a ajutat să câştig

Simona Halep a pierdut al doilea meci de la Turneul Campioanelor, în faţa Elinei Svitolina, în două seturi, 5-7, 3-6, iar pentru a se califica în semifinalele competiţiei trebuie să o învingă pe Karolina Pliskova, în ultima întâlnire din Grupa Mov, care va fi vineri, 1 noiembrie.

2995 afișări
Imaginea articolului Turneul Campioanelor 2019. Simona Halep reacţionează după meciul pierdut în faţa Elinei Svitolina: Eu mi-am făcut jocul, dar nu m-a ajutat să câştig

Turneul Campioanelor 2019. Simona Halep: Eu mi-am făcut jocul, dar nu m-a ajutat să câştig

La finalul meciului cu jucătoarea din Ucraina, Simona Halep a explicat de ce nu a putut lega două victorii la rând la Turneul Campioanelor:

"Cred că am lovit bine mingea, dar nu am găsit unghiurile bune şi nu am putut termina punctele. Am fost frustrată din acest motiv şi apoi am devenit obosită pentru că nu m-am antrenat prea mult. Cred că ea (n.red. - Elina Svitolina) iubeşte să joace aici, este pe stilul său".

"Sunt fericită că spatele meu este ok şi pot să lupt până la final, nu mai am probleme. Nu sunt foarte dezamăgită, eu mi-am făcut jocul, dar nu m-a ajutat să câştig", a mai spus Simona Halep.

Simona Halep - Karolina Pliskova, partida decisivă pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor 2019, va fi vineri, 1 noiembrie, nu înainte de ora 14:00, ora României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici