Turneul Campioanelor | Belinda Bencic a câştigat „biletul în Careul de Aşi”, după ce Kiki Bertens a abandonat

Belinda Bencic este cea de-a treia jucătoare calificată la ediţia din 2019 a Turneului Campioanelor. Jucătoarea din Elveţia a câştigat „biletul în Careul de Aşi", după ce adversara din al treilea meci din Grupa Roşie, Kiki Bertens, a abandonat meciul din cauza problemelor de sănătate.

210 afișări
Imaginea articolului Turneul Campioanelor | Belinda Bencic a câştigat „biletul în Careul de Aşi”, după ce Kiki Bertens a abandonat

Turneul Campioanelor | Belinda Bencic a câştigat „biletul în Careul de Aşi”, după ce Kiki Bertens a abandonat

Belinda Bencic a câştigat primul set din confruntarea cu Kiki Bertens, scor 7-5, după 54 de minute de joc. În actul secund, după un nou game câştigat de sportiva din Elveţia, sportiva olandeză a cerut ajutorul medicului, care i-a luat pulsul, după care a urmat decizia lui Kiki Bertens de a se retrage.

Kiki Bertens a ajuns în Grupa Roşie în al doilea meci din faza grupelor, după abandonul sportivei de pe locul 3 mondial, Naomi Osaka. Olandeza a debutat cu o victorie, în faţa numărului 1 WTA, Ashleigh Barty.

Meciurile din semifinalele Turneului Campioanelor:

Elina Svitolina - Belinda Bencic
Ashleigh Barty - Simona Halep/Karolina Pliskova

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici