TURNEUL CAMPIOANELOR - Simona Halep: E o grupă grea, dar nu am nimic de pierdut şi nici aşteptări

Jucătoarea Simona Halep a declarat, sâmbătă, că grupa în care va evolua la Turneul Campioanelor, cu Maria Şarapova, Flavia Pennetta şi Agnieska Radwanska, este grea, dar a precizat că îşi doreşte să joace la cel mai bun nivel al său, ea adăugând că nu are nimic de pierdut, informează digisport.ro.

1629 afișări
Imaginea articolului TURNEUL CAMPIOANELOR - Simona Halep: E o grupă grea, dar nu am nimic de pierdut şi nici aşteptări

TURNEUL CAMPIOANELOR - Simona Halep: E o grupă grea, dar nu am nimic de pierdut şi nici aşteptări

"E o grupă grea, dar nu am nimic de pierdut şi nici aşteptări. Îmi doresc doar să joc cel mai bun tenis al meu. În România, lumea îmi spune că trebuie să câştig toate meciurile, dar nu sunt un robot. Sunt doar o fată normală, o jucătoare normală. Am suişuri şi coborâşuri. Pot câştiga un meci important şi apoi să pierd unul mai puţin important. E pentru a doua oară când voi juca aici, dar acum am mai multă experienţă. Am amintiri foarte frumoase de anul trecut", a spus Simona Halep.

Halep a vorbit şi despre meciul pe care îl va juca duminică în compania Flaviei Pennetta: "E ultimul ei turneu şi nu are nimic de pierdut. Sigur va da tot ce are mai bun. Startul e important în grupă, pentru că o înfrângere îţi poate îngreuna situaţia, aşa că voi încerca să fac un meci cât mai bun".

În ceea ce o priveşte pe Maria Şarapova, Simona Halep a spus că ştie cum să joace împotriva rusoaicei. "Am gânduri pozitive legate de acest meci. Am o şansă şi ştiu cum să joc împotriva ei acum", a afirmat Halep.

Simona Halep, locul 2 WTA, va debuta în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor, duminică dimineaţă, de la ora 09.00, urmând să joace împotriva italiencei Flavia Pennetta (locul 8 WTA). Tot duminică, în Grupa Roşie, Maria Şarapova o va întâlni pe Agnieska Radwanska.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici