Turneul Campioanelor: Simona Halep va juca în grupa ROŞIE, alături de Svitolina, Wozniacki şi Garcia/ Simona şi-a primit super-maşina Porsche înainte de a afla cu cine va juca la Singapore

Tragerea la sorţi pentru Turneul Campioanelor, ce se va desfăşura în perioada 22-29 octombrie a avut loc vineri. Simona Halep, numărul unu mondial şi principala favorită a competiţiei va evolua în Grupa Roşie.

2722 afișări
Imaginea articolului Turneul Campioanelor: Simona Halep va juca în grupa ROŞIE, alături de Svitolina, Wozniacki şi Garcia/ Simona şi-a primit super-maşina Porsche înainte de a afla cu cine va juca la Singapore

Turneul Campioanelor: tragerea la sorţi e LIVE, de la ora 14:30. Aflăm cu cine se luptă Halep în grupe | FOTO şi VIDEO: nu-ţi poţi lua ochii de la Simona şi nici de la bolidul-bijuterie pe care l-a primit în mod oficial cu o oră înainte de 'ţintar'

 

Tragerea la sorţi

Cele mai bune opt jucătoare din sezonul 2017 se întrec într-un turneu cu format special: două grupe de patru, la capătul cărora primele două clasate avansează în semifinale şi joacă în cruce (locul 1 dintr-o grupă cu locul 2 din cealaltă serie). La aniversarea a 45 de ani WTA Finals, distribuţia este una variată: opt ţări îşi trimit reprezentantele, în frunte cu România.

Numărul 1 mondial, Simona Halep va evolua în Grupa Roşie, alături de Erina Svitolina, Caroline Wozniacki şi Caroline Garcia

Componenţa grupelor:

Grupa Roşie:

Simona Halep(1), Elina Svitolina(4), Caroline Wozniacki(6), Caroline Garcia(8)

Grupa Albă:
Garbine Muguruza(2), Karolina Pliskova(3), Venus Williams(5), Jelena Ostapenko(7)

În urma retragerii britanicei Johanna Konta (Marea Britanie), rezervele turneului, care pot intra pentru a disputa meciuri din faza grupelor în cazul accidentării vreuneia dintre cele opt campioane sunt Kristina Mladenovici (Franţa - prima rezervă) şi Svetlana Kuznetsova (Rusia - a doua rezervă).

LIVETEXT

15:05 Simona Halep are onoarea de a închide defilarea vedetelor.  "Să ajung pe scenă, în aceşti pantofi - a fost mai greu decât un meci de tenis. Vreau să le mulţumesc tuturor, fanilor şi vreau să mă bucur de aceste săptămâni. Am o tradiţie - când câştig un meci îmi fac câte un cadou, aşa că sper să câştig câteva meciuri aici ca să pot merge la shopping"

15:05 Garbine Muguruza: "Este foarte special să fiu aici, este cel mai exclusivist turneu şi mereu este un obiectiv pentru mine să fiu aici. Cred că orice jucătoare visează să fie numărul unu - am reuşit să bifez acest obiectiv pe lista mea, aşa că a fost un an special".

15:00 Karolina Pliskova: "Să fiu numărul unu a fost mereu scopul meu. Am avut patru săptămâni ca numărul unu şi am savurat fiecare zi!"

14:58 Elina Svitolina: "Am avut un an grozav! Vor fi multe meciuri tari, dar, pentru asta ne antrenăm. Va fi foarte greu, dar abia aştept"

14:55 Singura câştigătoare de Turneu al Campioanelor aflată la start - Venus 'mereu tânăra' Williams. "Da, sunt multe amintiri. Sper să pot să canalizez aceste amintiri frumoase din 2008 şi voi reuşi să joc foarte bine. Avem un roster extrem de puternic, ne gătim, ne îmbrăcăm furmos, îmi place la nebunie!"

14:52 Caroline Wozniacki: "este minunat să revin. Sunt câţiva ani de când nu am mai fost aici... La 19-20 de ani nu ştii despre ce e vorba, totul e nou, nu realizezi exact. Acum, experienţa este cu atât mai preţioasă. Apreciezi altfel"

14:50 "Lady in red" este... "kid in red", astăzi. Jelena Ostapenko: "când am ajuns la Roland Garros jucam cu zero aşteptări. Totul s-a legat şi faptul că acum închei anul aici, la Singapore este un vis - un super sezon pentru mine"

14:45 Jucătoarele sunt invitate pe rând, pe scenă, în ordine inversă - de la 8 la 1. Caroline Garcia afirmă că în urmă cu o lună nu şi-ar fi imaginat că va fi aici. Poate în urmă cu câţiva ani - spune franţuzoaica.

Simona şi-a primit super-maşina Porsche înainte de a afla cu cine are de jucat la Singapore.

Cele mai bune opt jucătoare din sezonul 2017 se întrec într-un turneu cu format special: două grupe de patru, la capătul cărora primele două clasate avansează în semifinale şi joacă în cruce (locul 1 dintr-o grupă cu locul 2 din cealaltă serie).

La aniversarea a 45 de ani WTA Finals, distribuţia este una variată: opt ţări îşi trimit reprezentantele, în frunte cu România. Cele opt sportive calificate sunt: Simona Halep, Garbine Muguruza (Spania), Karolina Pliskova (Cehia), Elina Svitolina (Ucraina), Venus Williams (SUA), Caroline Wozniacki (Danemarca), Jelena Ostapenko (Letonia) şi Caroline Garcia (Franţa).

 

 


 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici