Turneul de la Beijing | Alexander Zverev s-a calificat în semifinale unde îl va întâlni pe Stefanos Tsitsipas

Jucătorul de tenis din Germania, Alexander Zverev, locul 6 ATP, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului ATP de la Beijing (China), după ce l-a învins pe americanul Sam Querrey în două seturi, scor 7-6(3), 6-2. Germanul îl va întâlni în semifinale pe grecul Stefanos Tsitsipas, locul 7 ATP.

270 afișări
Imaginea articolului Turneul de la Beijing | Alexander Zverev s-a calificat în semifinale unde îl va întâlni pe Stefanos Tsitsipas

Turneul de la Beijing | Alexander Zverev s-a calificat în semifinale unde îl va întâlni pe Stefanos Tsitsipas

Vineri, deţinătorul locului 6 ATP s-a folosit de serviciul puternic şi a servit nu mai puţin de 15 aşi în partida cu americanul Sam Querrey, învingându-l pe acesta în doar 73 de minute, scor 7-6(3), 6-2, pentru a se califica în semifinale la China Open.

Jucătorul de tenis în vârstă de 22 de ani va juca în semifinalele turneului ATP de la Beijing contra grecului Stefanos Tsitsipas. Tsitsipas conduce cu 2-1 scorul întâlnirilor directe cu Zverev, câştigând ultimele două meciuri, respectiv la Rogers Cup în Toronto anul trecut şi la turneul din Madrid anul acesta.

Alexander Zverev şi-a îmbunătăţit astfel considerabil şansele de a se califica pentru al treilea an consecutiv la Turneul Campionilor de la Londra, acolo unde a ridicat anul trecut trofeul.

După ce a început săptămâna aceasta pe poziţia a 11-a în cursa pentru Turneul Campionilor, odată cu victoria de la China Open, Zverev a urcat trei locuri până pe locul opt, având 2.255 de puncte, cu 140 de puncte în spatele spaniolului Roberto Bautista Agut. David Goffin, cel care va concura în turneul de la Tokyo sâmbătă, este, la rândul său, la 20 de puncte distanţă de Zverev, pe locul nouă.

Anul trecut, Zverev l-a învins pe sârbul Novak Djokovic şi a câştigat Turneul Campionilor, cel mai important titlu din cariera germanului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici