Turneul de la Roland Garros: Care sunt jucătoarele românce care vor juca luni în turneu şi la ce oră sunt programate meciurile

Patru dintre cele şase românce prezente pe tabloul principal de la Roland Garros iau startul competiţiei luni. Monica Niculescu şi Ana Bogdan vor intra primele pe teren, urmate de Patricia Ţig, iar Irina Begu va încheia ziua, conform programului anunţat de organizatori pe site-ul oficial.

416 afișări
Imaginea articolului Turneul de la Roland Garros: Care sunt jucătoarele românce care vor juca luni în turneu şi la ce oră sunt programate meciurile

Turneul de la Roland Garros: Care sunt jucătoarele românce care vor juca luni în turneu şi la ce oră sunt programate meciurile

Monica Niculescu - Anett Kontaveit, de la ora 12:00 pe terenul 4

Scena va fi deschisă de Monica Niculescu (locul 53 WTA), care va juca de la ora 12, primul meci de pe terenul 4, împotriva sportivei din Estonia, Anett Kontaveit (locul 52 WTA). Partida din manşa inaugurală va reprezenta prima întâlnire între cele două jucătoare.

Ana Bogdan - Ons Jabeur, de la ora 12, pe terenul 18

Tot de la ora 12 va intra pe teren şi Ana Bogdan, care a debutat, în premieră, pe tabloul principal Din cadrul turneului de la Paris. Românca o va avea drept adversară pe jucătoarea din Tunisia, Ons Jabeur (locul 113 WTA). Partida se va disputa pe terenul 18.

Patricia Ţig - Anastasia Pavliucenkova, în jurul orei 16:30, pe terenul 16

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 16:30. Patricia Ţig o va întâlni pe favorita numărul 16 a turneului, Anastasia Pavliucenkova, în a treia partidă a zilei disputată pe terenul 16. Aceasta va fi cea de-a doua întâlnire dintre cele două jucătoare, care s-au mai întâlnit în 2015, în semifinalele turneului de la Baku. Românca a învins-o în două seturi pe Anastasia, scor 6-3, 6-2.

Irina Begu - Marina Duque -Marino, după ora 18, pe terenul 8

Cea care va încheia prima zi a româncelor este Irina Begu. Bucureşteanca în vârstă de 26 de ani o va întâlni în primul tur pe columbianca Marina Duque-Marino. Partida dintre cele două jucătoare va încheia meciurile de pe terenul 8, astfel că ora aproximativă de începere este 18:00.

Simona Halep şi Sorana Cîrstea sunt programate pentru marţi, însă nu a fost anunţată încă ora de începere a partidelor. Adversara Simonei va fi Jana Cepelova (locul 88 WTA), în vreme ce Sorana va juca împotriva chinezoaicei Shuai Peng (locul 39 WTA).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici