Turneul de la Roland Garros: Ungur a acces în ultimul tur al calificărilor. Rezultatele celorlalţi sportivi români

Tenismanul Adrian Ungur, locul 107 ATP, a acces, miercuri, în ultimul tur al calificărilor de la Roland-Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

236 afișări
Imaginea articolului Turneul de la Roland Garros: Ungur a acces în ultimul tur al calificărilor. Rezultatele celorlalţi sportivi români

Adrian Ungur (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Ungur, cap de serie numărul 5 în calificări, l-a învins, în turul doi, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-4, pe israelianul Amir Weintraub, poziţia 224 în ierarhia mondială.

În ultimul tur al calificărilor, Adrian Ungur îl va întâlni pe americanul Steve Johnson, locul 130 ATP şi al 20-lea favorit, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-3, de chinezul Di Wu, poziţia 161 în clasamentul mondial.

Mitu, în turul doi al calificărilor la Roland Garros după ce a eliminat-o pe principala favorită

Tot miercuri, jucătoarea Andreea Mitu (174 WTA) a acces în turul secund al calificărilor de la Roland Garros, după ce a eliminat-o, pe principala favorită a tabloului, Estrella Cabeza Candela (Spania, 98 WTA).

Andreea Mitu s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră şi şapte minute.

În turul următor, Mitu o va întâlni pe învingătoarea partidei Maria Elena Camerin (Italia, 148 WTA) - Stephanie Vogt (Liechtenstein, 201 WTA).

Jucătoarea de tenis Raluca Olaru (216 WTA) a fost eliminată, miercuri, de rusoaica Alexandra Panova (141 WTA) în primul tur al calificărilor de la Roland Garros.

Olaru a cedat cu scorul de 5-7, 3-6, la capătul unui meci care a durat o oră şi 41 de minute.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici