Turneul de la Shenzhen. Sorana Cîrstea, eliminată în sferturi

Jucătoarea de tenis din România, Sorana Cîrstea, locul 86 WTA, a fost eliminată, vineri, în sferturi de finală la Shenzhen Open, de către sportiva americană Alison Riske, locul 62 WTA.

879 afișări
Imaginea articolului Turneul de la Shenzhen. Sorana Cîrstea, eliminată în sferturi

Turneul de la Shenzhen. Sorana Cîrstea, eliminată în sferturi

Meciul a început joi, însă a fost amânat din cauza ploii şi a continuat vineri. Alison Riske s-a impus cu 7-5, 6-1, după o oră şi 39 de minute.

În semifinale, jucătoarea de tenis din Statele Unite ale Americii va juca împotriva câştigătoarei dintre Veronika Kudermetova şi Vera Zvonareva. Ambele se află în afara Top 100 WTA.

Aryna Sabalenka, din Belarus, e prima jucătoare ajunsă în semifinale, la Shenzhen, după ce rusoaica Maria Şarapova a abandonat la scorul de 6-1, 4-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici