Turneul de tenis de la Wuhan. Simona Halep va juca împotriva Dariei Kasatkina

Numărul doi mondial, Simona Halep, va evolua împotriva jucătoarei din Rusia, Daria Kasatkina, locul 31 WTA, în turul secund al turneului de la Wuhan.

674 afișări
Imaginea articolului Turneul de tenis de la Wuhan. Simona Halep va juca împotriva Dariei Kasatkina

Simona Halep va juca împotriva Dariei Kasatkina, la Wuhan

Kasaktina a trecut în primul tur de Alison Riske, locul 51 WTA, scor 6-1, 2-6, 6-2. Halep a fost scutită de primul tur astfel că va debuta la Wuhan împotriva Dariei Kasaktina. De două ori s-au mai întâlnit cele două, de fiecare dată s-a impus Simona Halep, la Miami şi la Roland Garros. De asemenea, Kasatkina n-a reuşit să-i ia niciun set Simonei în cele două dispute de până acum.

Anul trecut, Halep a fost eliminată în semifinale la Wuhan, de Petra Kvitova, scor 6-1, 6-2. Kvitova s-a impus şi în finală, scor 6-1, 6-1, cu Dominika Cibulkova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici