Turneul de la Madrid | Buzărnescu, învinsă de Şarapova: rusoaica o va întâlni pe Begu în turul 2/ Halep i-a lăsat un singur game Makarovei şi s-a calificat în turul secund/ Sorana Cîrstea a câştigat o confuntare plină de nervi

Duminică au fost programate meciurile româncelor Sorana Cîrstea, Simona Halep şi Mihaela Burzănescu în cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid.

4238 afișări
Imaginea articolului Turneul de la Madrid | Buzărnescu, învinsă de Şarapova: rusoaica o va întâlni pe Begu în turul 2/ Halep i-a lăsat un singur game Makarovei şi s-a calificat în turul secund/ Sorana Cîrstea a câştigat o confuntare plină de nervi

Turneul de la Madrid | ACUM: Meci aprins Buzărnescu - Şarapova. Rusoaica apelează la tertipuri/ Halep i-a lăsat un singur game Makarovei şi s-a calificat în turul secund/ Sorana Cîrstea a câştigat o confuntare plină de nervi

Mihaela Buzărnescu (37 WTA) a fost eliminată duminică de Maria Şarapova (Rusia, 53 WTA), scor 4-6, 1-6 în turul I la Madrid, iar campioana din Rusia se pregăteşte pentru un duel cu o altă româncă: Irina Begu (36 WTA).

Simona Halep (1 WTA) a făcut o demonstraţie de forţă în primul meci din capitala Spaniei, trecând cu 6-1, 6-0 de Ekaterina Makarova (Rusia, 32 WTA). Simona o va întâlni în manşa secundă pe câştigătoarea partidei Elise Mertens (Belgia, 19 WTA) - Alison Van Uytvanck (Belgia, 48 WTA).

Sorana Cîrstea (35 WTA) a învins-o pe Katerina Siniakova (Cehia, 51 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-4, calificându-se în turul 2 al turneului Premier Mandatory. Pentru un loc în optimi, "Sori" se va duela cu Daria Kasatkina (Rusia, favorită 14).

URMĂREŞTE AICI LIVE TEXT de la meciul Mihaela Buzărnescu (37 WTA) - Maria Şarapova (Rusia, 53 WTA) 

Prima care a intrat în acţiune, de la ora 12:00, a fost Sorana Cîrstea, jucătoarea din Târgovişte având în faţă o adversară foarte tehnică. Sorana Cîrstea a mai întâlnit-o o singură dată pe Katerina Siniakova şi a câştigat cu 6-3, 6-2 în primul tur la Eastbourne 2017.

Astăzi, meciul dintre Sorana Cîrstea (35 WTA) - Katerina Siniakova (Cehia, 51 WTA) s-a încheiat 6-4, 2-6, 4-1 în primul tur al competiţiei Premier Mandatory de la Madrid.

Simona Halep (1 WTA) a făcut o demonstraţie de forţă în primul meci de la Caja Magica, trecând cu 6-1, 6-0 de Ekaterina Makarova (Rusia, 32 WTA).

Simona Halep a evoluat pe arena "Manolo Santana", iar campioana ultimelor două ediţii a avut un test destul de dificil. Ekaterina Makarova a demonstrat de multe ori că are calităţile necesare pentru a produce surprize de proporţii. Istoria meciurilor directe a fost de partea lui Halep, scor 4-2.

Simona o va întâlni în faza următoare pe câştigătoarea partidei Alison Van Uytvanck (Belgia, 48 WTA) - Elise Mertens (Belgia, 19 WTA).

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici