Turul Ciclist al României. Prologul, câştigat de Janos Zsombor Pelikan. Pe locul 2, Daniel Crista

  • Timişoara a găzduit ieri, pe 31 august, Prologul ediţiei cu numărul 54 a Turului Ciclist al României, pe un traseu de 4 km cu plecare de la Universitatea de Vest.
  • La proba de contratimp individual au luat startul, la distanţă de un minut, 99 de ciclişti.
  • Cel mai bun din cursă a fost maghiarul János Zsombor Pelikan, de la singura echipă Pro Continentală prezentă în competiţie, Androni Giocattoli-Sidermec.
181 afișări
Imaginea articolului Turul Ciclist al României. Prologul, câştigat de Janos Zsombor Pelikan. Pe locul 2, Daniel Crista

Turul Ciclist al României. Prologul, câştigat de Janos Zsombor Pelikan. Daniel Crista, pe locul 2

János PELIKAN este triplu campion naţional al Ungariei - atât la proba de contratimp individual (2016 şi 2017), cât şi la şosea (2016). Românul Daniel CRISTA, de la Echipa Naţională a României, a stabilit al doilea cel mai bun timp din competiţie, iar câştigătorul de anul trecut al probei, germanul Justin WOLF, de la BikeAid a urcat pe poziţia a treia a podiumului.

După prolog au fost acordate şi tricourile distinctive:
• Galben, de lider în clasamentul general: Janos Zsombor Pelikan (Androni Giocattoli-Sidermec)
• Roşu, de lider în clasamentul pe Puncte: Daniel Crista (Echipa Naţională a României)
• Alb, de lider în clasamentul celui mai bun tânăr: Mika Heming (Maloja Push Bikers)
• Albastru, de lider în clasamentul românilor: Daniel Crista (Echipa Naţională a României)
• Verde, de lider în clasamentul căţărătorilor: Justin Wolf (Bike Aid)

Astăzi, 1 septembrie, a avut loc prima etapă a Turului României 2021, care este şi cea mai lungă - 201,5 km, de la Timişoara la Deva. Startul festiv se dă de la ora 12.00, de la stadionul Păltinişanu, iar traseul poartă plutonul profesionist prin Albina - Sarbova - Dragoieşti - Lugoj - Jena - Obreja - Sarmisegetusa - Haţeg - Hunedoara - Santuhalm - Deva.

Cei care nu pot ajunge pe traseu pot urmări Turul live, la acest link: https://bit.ly/38kpDFl.

Anul acesta există şi o aplicaţie care poate fi descărcată gratuit din Google Play şi permite posesorilor de telefoane cu sistem de operare Android să primească, tot live, notificări despre evoluţia cursei. Aplicaţia poate fi descărcată de aici: https://bit.ly/2UVU1mt
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici