Turul de Elită U19: România învinge Suedia, scor 2-1, şi este la un punct de calificarea la Euro

Echipa naţională sub 19 ani a României a învins, sâmbătă, la Ploieşti, cu scorul de 2-1 (1-1), selecţionata similară a Suediei, în runda a doua din grupa a patra a Turului de Elită, şi are nevoie de cel puţin o remiză contra Ucrainei pentru a se califica la Campionatul European din Finlanda.

449 afișări
Imaginea articolului Turul de Elită U19: România învinge Suedia, scor 2-1, şi este la un punct de calificarea la Euro

Turul de Elită U19: România învinge Suedia, scor 2-1, şi este la un punct de calificarea la Euro

Deşi au primit gol repede, în minutul patru, tricolorii au restabilit egalitatea prin reuşita lui Tudor Băluţă, din minutul 33. După pauză, reprezentativa României a intrat motivată, iar Alexandru Măţan a înscris golul victoriei în minutul 58. Ambele echipe au încheiat partida în zece jucători după eliminările lui Constantin Dima (69') şi lui Adil Titi (86')

România U19 conduce grupa a patra, cu şase puncte, şi este urmată de Ucraina, cu patru puncte, pe care o va întâlni, marţi, 27 martie, în ultima partidă din cadrul Turului de Elită. Suedia ocupă locul 3, cu un punct, iar Serbia este ultima în grupă, după ce a pierdut ambele jocuri disputate până acum.

Echipa României: 1.Vlad – 2.Haruţ, 5. Screciu, 3. Dima, 4. Neciu – 14. Băluţă, 6. Dulca – 10. Măţan (11.Micovschi 72'), 7. Dragomir-cpt., 8. Moruţan (16. L.Gheorghe 87') – 19. Moldoveanu (9.Sîntean 79'). Rezerve: 12. Costache, 13. Boboc, 15. Lazăr, 17. Drăguş, 18. Truşescu, 20. Merloi. Selecţioner: Adrian Boingiu.

Echipa Suediei: 1.Ronning – 16.Bjorklund, 3. Colley-cpt., 5. Ahmedhodzic – 17. Fors, 14. Svedberg, 7. Browning, 11. Titi, 13. Marklund – 15. Edqvist, 9. Bergqvist. Selecţioner: Tomas Turesson.

La turneul final programat în Finlanda, în perioada 16-29 iulie 2018, se califică selecţionatele care câştigă cele şapte grupe de la Turul de Elită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici