Tuttomercatoweb: Chivu a blocat orice tentativă de atac a africanilor

Site-ul tuttomercatoweb.com a scris că fundaşul Cristian Chivu a blocat orice tentativă de atac a adversarilor în partida pe care echipa italiană Internazionale Milano a câştigat-o, sâmbătă, cu scorul de 3-0, în faţa formaţiei congoleze TP Mazembe, în finala Campionatului Mondial al cluburilor.

30 afișări
Imaginea articolului Tuttomercatoweb: Chivu a blocat orice tentativă de atac a africanilor

Tuttomercatoweb: Chivu a blocat orice tentativă de atac a africanilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursa citată i-a acordat nota 6,5 internaţionalului român, la fel ca şi site-urile direttanews.i8t şi interistaweb.it. "Chiar şi în absenţa lui Samuel, Benitez l-a trimis pe Chivu în banda stângă. Românul nu a dezamăgit şi a blocat orice tentativă de atac a africanilor", a scris tuttomercatoweb.com.

"Revenire bună pentru român, care a închis perfect banda stângă. Recuperarea sa poate fi importantă şi în lupta pentru titlu în Serie A", a notat direttanews.it.

"Chivu a suferit puţin din cauza vivacităţii africanilor, dar până la urmă s-a descurcat bine", a scris interistaweb.it.

Site-ul sportevai.it şi agenţia Datasport i-au acordat nota 6 lui Chivu. "Trimis fundaş stânga, românul le-a ţinut piept africanilor. A părăsit terenul în repriza secundă, dar aportul său la victorie nu poate fi trecut cu vederea", a scris sportevai.it.

"Africanii au jucat destul de puţin pe partea lui, iar Chivu i-a blocat bine de câte ori au încercat", a notat Datasport.

Site-urile newnotizie.it, calciomercato.it şi cotidianul Il Sussidiario i-au acordat nota 5,5 fundaşului român. "Chivu a fost neîndemânatic. Oare vacanţa îl va ajuta să-şi revină la forma din trecut?", a scris newnotizie.it

"Românul nu a reuşit să-l oprească pe Kabungu, singurul om care a pus probleme Interului. Benitez a fost constrâns să-l schimbe pe Chivu", a notat calciomercato.it.

"Românul nu a fost în apele lui, a fost mereu în dificulatate, dar s-a întors de puţin timp după accidentare", a scris Il Sussidiario.

Fundaşul Cristian Chivu a jucat până în minutul 54 al partidei pe care echipa italiană Internazionale Milano a câştigat-o, sâmbătă, cu scorul de 3-0, în faţa formaţiei congoleze TP Mazembe, în finala Campionatului Mondial al cluburilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici