Tyson Fury a fost depistat pozitiv cu cocaină. Pugilistul şi-ar putea pierde toate cele trei centuri

Pugilistul britanic Tyson Fury, în vârstă de 28 de ani, campion mondial la categoria grea, a fost depistat pozitiv cu cocaină, la un control de rutină efectuat la data de 22 septembrie 2016, anunţă ESPN. Dacă informaţia apărută în presă va fi confirmată, Fury îşi va pierde toate cele trei centuri.

1000 afișări
Imaginea articolului Tyson Fury a fost depistat pozitiv cu cocaină. Pugilistul şi-ar putea pierde toate cele trei centuri

Pugilistul Tyson Fury a fost depistat pozitiv cu cocaină, informează ESPN

"Chiar dacă testul realizat de Agenţia Mondială Antidoping (WADA) nu este complet în acest moment, rezultatul pozitiv pentru cocaină va rezulta în pierderea centurilor mondiale deţinute de Fury", scrie ESPN.

Pe 23 septembrie, la o zi după ce a făcut testul antidoping, Tyson Fury a amânat pentru a doua oară meciul revanşă cu ucraineanul Vladimir Klitschko. Managerul sportivului britanic a precizat la acea vreme că acesta nu poate să participe la meciul revanşă, care fusese reprogramat la 29 octombrie, din cauza unor probleme medicale.

"Tyson a fost declarat, în această săptămână, inapt din punct de vedere medical pentru luptă. Medicii i-au explicat că starea sa nu îi permite să participe la această revanşă şi că are nevoie de tratament înainte de revenirea în ring. Vom face un anunţ în curând. Până atunci însă, vrem ca Tyson şi familia lui să aibă parte de linişte", spunea Mick Hennessy, managerul lui Tyson Fury.

În noiembrie 2015, Tyson Fury l-a învins la puncte pe Vladimir Klitschko (40 de ani) şi l-a deposedat de centurile WBA, WBO şi IBF. De atunci, Fury a amânat de două ori partida revanşă, stabilită iniţial pe 9 iulie, apoi pe 29 octombrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici