Tyson Fury are cale liberă să boxeze cu Joshua la anul

  • Dillian Whyte ar fi legat 12 victorii consecutive dacă îl învingea pe Povetkin
  • Povetkin a fost medaliat cu aur la JO 2004 din Atena
  • Tyson Fury va box în iarnă pentru a treia oară cu Deontay Wilder
208 afișări
Imaginea articolului Tyson Fury are cale liberă să boxeze cu Joshua la anul

Tyson Fury are cale liberă să boxeze cu Joshua la anul

Tyson Fury este foarte bine dispus după ce rusul Povetkin l-a făcut pe Dillian Whyte să vadă stele verzi.

Nu va mai trebui să lupte cu Whyte anul viitor înainte să dea piept cu Joshua. Whyte şi-a ratat şansa la titlul WBC, deşi a controlat uşor meciul.

Sau cel puţin aşa a părut. Alexander Povetkin a revenit ca prin minune şi l-a făcut knock-out în runda a cincea după ce britanicul reuşise să-l pună de două ori la podea. 

Când Povetkin câştiga medalii în box, Whyte nici nu se apucase încă de sportul acesta. Fury a râs de diferenţa de vârstă pe Twitter, asta după ce zilele trecute i-a promis lui Mayweather că-l va spulbera pe Deontay Wilder în iarnă, chiar dacă cel poreclit „Money” îl va antrena.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici