Tyson Fury şi-a anunţat retragerea din boxul profesionist, dar a revenit asupra deciziei

Boxerul britanic Tyson Fury a anunţat, luni, faptul că nu se mai retrage din activitate, deşi sugerase această decizie cu câteva ore mai devreme, prin intermediul unei platforme de socializare, notează BBC.

318 afișări
Imaginea articolului Tyson Fury şi-a anunţat retragerea din boxul profesionist, dar a revenit asupra deciziei

Tyson Fury

Tot luni, Tyson Fury (28 ani), campion mondial la categoria grea în versiunile WBA, WBO a sugerat că s-a retras din activitate. "Sunt cel mai bun, dar de asemenea m-am retras din activitate", a postat Fury pe contul personal de Twitter.

Trei ore mai târziu, Fury a lăsat de înţeles că postarea sa precedentă a fost o glumă. "Hahahaha...credeaţi că veţi scăpa de Gypsy King aşa de uşor? Nu mă mişc de aici. Sunt cel mai bun. În curând mă voi recupera şi voi apăra ce este al meu - tronul de campion mondial la categoria grea", a precizat Fury.

În noiembrie 2015, Tyson Fury l-a învins la puncte pe Vladimir Klitschko (40 de ani) şi l-a deposedat de centurile WBA, WBO şi IBF. De atunci, Fury a amânat de două ori partida revanşă, stabilită iniţial pe 9 iulie, apoi pe 29 octombrie. Pe 22 septembrie, Fury a fost depistat pozitiv cu cocaină, la un control de rutină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici