U BT Cluj câştigă pentru a treia oară la rând titlul de campioană la baschet masculin

Universitatea BT Cluj a câştigat duminică meciul 6 al seriei finale din Liga Naţională la baschet masculin, împotriva celor de la CSM Oradea şi a devenit totodată campioană naţională pentru a treia oară consecutiv.

119 afișări
Imaginea articolului U BT Cluj câştigă pentru a treia oară la rând titlul de campioană la baschet masculin

U BT Cluj câştigă pentru a treia oară la rând titlul de campioană la baschet masculin

În meciul disputat la Cluj, în BT Arena, alb-negri s-au impus cu 70-59 (35-35) şi a dus scorul general la 4-2.

CSM Oradea câştigase primele două meciuri ale serie, dar clujenii au revenit şi au câştigat 4 meciuri consecutive, primele două pe teren propriu, al treilea la Oradea şi, în final, ultimul la Cluj.

Îm meciul decisiv, jucat cu medaliile şi cupa pe masă, Gordic a reuşit 14 puncte pentru U BT, alături de Guzman, care a punctat de 11 ori, în timp ce de la orădeni, Markovic pus 13 puncte pe tabelă, alături de Ogden, care a reuşit şi el 10.

Clujenii vor sărbătorii câştigarea titlului în mod tradiţional, cu o baie în râul Someş, din imedoata vecinătate a BT Arena.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici