U Craiova 1948 învinge categoric pe U Cluj şi iese din zona fierbinte

Şepcile Roşii conduse de Ioan Sabău au suferit vineri seara o înfrângere categorică cu 0-5,în deplasare la U Craiova 1948, pe un stadion gol, meciul disputându-se fără spectatori, după ce conducerea clubului a decis să nu permită accesul fanilor, după evenimentele de la Sfântu Gheorghe.

348 afișări
Imaginea articolului U Craiova 1948 învinge categoric pe U Cluj şi iese din zona fierbinte

U Craiova 1948 învinge categoric pe U Cluj şi iese din zona fierbinte

În ciuda faptului că au avut o posesie usor superioară, şi mai multe prezenţe în faţa porţii oltenilor, clujenii au fost ineficienţi, doar 2 din mingile trimise spre poartă, din cele 11, prinzând cadrul buturilor lui Gurău.

În schimb, gazdele au avut un randament de invidiat, 5 din cele 9 şuturi pe cadrul porţii oprindu-se în plasa lui Iliev.

După doar 25 de minute de joc, craiovenii conduceau cu 2-0, datorită unei duble reuşite a lui Chiţu, în minutele 12 şi 25, din pasele lui Albu şi Bahassa.

Până la pauză, gazdele au mai înscris o dată pentru 3-0, în minutul 36, prin autorul primului asist, Albu, servit de acelaşi Bahassa.

A venit apoi rândul lui Albu să-i întoarcă favorul lui Bahassa, acesta marcând pentru 4-0, în minutul 82.

Tabela a închis-o tânărul moldovean Vladislav Blanuta, în minutul 90, din pasa nigerianului Jibril Ibrahim.

U Cluj rămâne pe locul 14 în clasament, cu 23 de puncte, în timp ce U Craiova 1948 urcă momentan până pe locul 9, cu 27 de puncte, la 5 distanţă de un eventual loc de play-off.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici