UEFA a acceptat disputarea unei supercupe între câştigătoarele Copa America 2016 şi Euro 2016

Alejandro Dominguez, preşedintele Confederaţiei Sudamericane de Fotbal (CONMEBOL), a anunţat, joi, că UEFA, forul de conducere al fotbalului european, şi-a dat acordul pentru disputarea unei supercupe între câştigătoarele Copa America 2016 şi Euro 2016.

405 afișări
Imaginea articolului UEFA a acceptat disputarea unei supercupe între câştigătoarele Copa America 2016 şi Euro 2016

UEFA a acceptat disputarea unei supercupe între câştigătoarele Copa America 2016 şi Euro 2016 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

În urmă cu o săptămână, Alejandro Dominguez a lansat această provocare către UEFA, pentru a se disputa o super-finală între campioana Europei şi câştigătoarea Copa America ediţia centenară, adică Chile.

Dominguez a precizat că încă nu s-a stabilit data disputării acestei supercupe, urmând a discuta cu reprezentanţii UEFA în următoarele zile.

Chile a câştigat ediţia centenară a Copei America, după o finală cu Argentina, decisă la loviturile de departajare. De cealaltă parte, nume mari precum Germania, Franţa, Italia, Portugalia şi Belgia se află încă în cursa pentru câştigarea Campionatului European din Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici