UEFA a anunţat lista echipelor care vor evolua în tururile preliminare ale cupelor europene

Uniunea Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA) a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, lista echipelor care vor evolua în tururile preliminare, 1 şi 2, din cupele europene. Astra Giurgiu figurează pe lista forului european printre echipele care vor juca în turul secund al Europa League.

4840 afișări
Imaginea articolului UEFA a anunţat lista echipelor care vor evolua în tururile preliminare ale cupelor europene

UEFA a anunţat lista echipelor care vor evolua în tururile preliminare ale cupelor europene

Astra a terminat pe locul şase sezonul din Liga 1 şi a jucat finala Cupei României şi, în cazul în care cererea de participare în cupele europene a celor de la FC Voluntari, câştigătoarea Cupei României, va fi respinsă, va fi cap de serie la ragerea la sorţi a partidelor din turul al doilea preliminar al Europa League, care va avea loc luni, e la ora 15:30, la Nyon. Giurgiuvenii se află pe o listă cu alte 15 echipe, pe lângă cele 50 deja calificate.

În turul 1 preliminar al celei de-a doua competiţie intercluburi vor participa 100 de cluburi. Echipele sunt clasate în funcţie de coeficientul de care beneficiază.

Lista celor 16 echipe din turul doi, din care face parte şi Astra, conform UEFA:

Galatasaray (Tucia) - 58.840
Astra Giurgiu (România) - 17.870
Hajduk Split (Croaţia) - 11.550
Apollon Limassol (Cipru) - 10.710
Mladá Boleslav (Cehia) - 10.135
Luzern (Elveţia) - 9.415
Brøndby (Danemarca) - 8.800
Gabala (Azerbaijan) - 7.800
Aberdeen (Scoţia) - 6.785
Utrecht (Olanda) - 6.712
Sturm Graz (Austria) - 6.570
Panionios (Grecia) - 5.580
Bnei Yehuda Tel-Aviv (Israel) - 4.875
Dinamo Brest (Belarus) - 3.975
Östersund (Suedia) - 3.945
Brann (Norvegia) - 3.665

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici