UEFA a anunţat numele celor trei candidaţi la funcţia de preşedinte al forului european

Slovenul Aleksander Ceferin, olandezul Michael van Praag şi spaniolul Angel Maria Villar Llona sunt cei trei candidaţi pentru funcţia de preşedinte al UEFA, rămasă vacantă după ce Michel Platini a demisionat în urma unui scandal în care a fost implicat şi fostul preşedinte al FIFA, Sepp Blatter.

434 afișări
Imaginea articolului UEFA a anunţat numele celor trei candidaţi la funcţia de preşedinte al forului european

UEFA a anunţat numele celor trei candidaţi la funcţia de preşedinte al forului european

Michel Platini a demisionat din funcţia de preşedinte al forului continental în luna mai, după ce a fost acuzat că a primit o “plată neloială”, de două milioane de franci elveţieni, din partea fostului şef al FIFA, Sepp Blatter.

Confrm comunicatului oficial al UEFA, la alegerile pentru funcţia de preşedinte ce vor avea loc pe 14 septembrie, vor fi pe buletinele de vot numele a trei persoane: preşedintele Federaţiei Olandeze, Michael van Praag, actualul preşedinte interimar al UEFA, spaniolul Angel Maria Villar şi preşedintele Federaţiei Slovene de Fotbal, Aleksander Ceferin.

Tot vineri seară, Evelina Christillin, din partea Federaţiei Italiene de Fotbal şi Laura McAllister, din partea forului din Ţara Galilor şi-au anunţat candidatura pentru poziţia de reprezentant al fotbalului feminin din partea UEFA în consiliul FIFA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici