UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva cluburilor AS Roma şi ŢSKA Moscova

UEFA a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că a deschis proceduri disciplinare împotriva grupărilor AS Roma şi ŢSKA Moscova, ca urmare a comportamentului suporterilor la meciul disputat de cele două echipe în data de 17 septembrie, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

121 afișări
Imaginea articolului UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva cluburilor AS Roma şi ŢSKA Moscova

UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva cluburilor AS Roma şi ŢSKA Moscova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gruparea AS Roma este vizată de procedură deoarece fanii au folosit torţe şi petarde, precum şi pentru deficienţe în organizarea meciului.

ŢSKA Moscova face obiectul procedurii disciplinare din cauza comportamentului rasist al suporterilor, a incidentelor din tribune, precum şi a faptului că fanii au aruncat cu petarde şi torţe.

Cazul va fi analizat de Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA la 3 octombrie.

AS Roma a învins la 17 septembrie echipa ŢSKA Moscova, scor 5-1, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici