UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva cluburilor Kukesi şi Legia Varşovia - FOTO

Corpul de Control, Etică şi Disciplină va analiza la 3 august şi la 13 august cazurile grupărilor Kukesi şi Legia Varşovia, vizate de proceduri disciplinare după meciul de joi, suspendat în minutul 52, informează uefa.org.

127 afișări
Imaginea articolului UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva cluburilor Kukesi şi Legia Varşovia - FOTO

UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva cluburilor Kukesi şi Legia Varşovia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gruparea Kukesi este vizată de procedura disciplinară pentru suspendarea meciului, aruncarea de torţe şi/sau alte obiecte, incidente în public şi afişarea unui banner interzis. Cazul va fi analizat la 3 august.

Legia Varşovia va fi judecată deoarece suporterii săi au aruncat cu diverse obiecte, cazul urmând să fie analizat la 13 august.

Meciul dintre echipa albaneză FK Kukesi şi formaţia poloneză Legia Varşovia, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, a fost suspendat, joi, din cauza incidentelor în minutul 52, după ce oaspeţii au înscris golul 2-1.

Partida de la Tirana a fost întreruptă după ce fanii albanezi au aruncat o piatră în teren care l-a lovit pe mijlocaşul Legiei, Ondrej Duda.

Arbitrul elveţian Stephan Klossner şi delegatul UEFA, olandezul Martin Sturkenboom, a decis întreruperea meciului şi a trimis echipele la vestiare. Apoi, ei au hotărât ca partida să nu mai fie reluată.

În momentul opririi meciului, Legia Varşovia conducea cu scorul de 2-1. Pentru polonezi au înscris Nikolici '29 şi Rzezniczak '51, în timp ce pentru albanezi a înscris Felipe Moreira, în minutul 49.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici