Ugo Ehiogu, căpitanul lui Middlesbrough din dubla cu Steaua a murit după un atac de cord

La doar 44 de ani, fostul internaţional englez Ugo Ehiogu a suferit un atac de cord joi, 20 aprilie în timpul antrenamentului formaţiei londoneze Tottenham Hotspur U23. Deşi a fost resuscitat imediat şi apoi transportat la spital, inima tehnicianului a cedat şi acesta a murit.

674 afișări
Imaginea articolului Ugo Ehiogu, căpitanul lui Middlesbrough din dubla cu Steaua a murit după un atac de cord

Ugo Ehiogu, căpitanul lui Middlesbrough din dubla cu Steaua a murit după un atac de cord

Conform unui anunţ făcut de conducerea celor de la Spurs, Ehiogu ar fi murit în primele ore ale dimineţii de vineri.

"Cuvintele nu pot exprima şocul şi tristeţea pe care o simţim aici la club", a declarat antrenorul celor de la Spus John McDermott.

"Prezenţa lui Ugo nu va putea fi niciodată înlocuită. Condoleanţe şi susţinere pentru soţia lui Genna şi pentru familia lui", a mai adăugat McDermott.

Ugo Ehiogu a fost căpitanul lui Middlesbrough în manşa tur a dublei cu Steaua, din semifinalele Cupei UEFA, ediţia 2005-2006, în timp ce în retur a intrat pe teren pe finalul partidei. Atunci, englezii au mers mai departe după 0-1 la Bucureşti şi 4-2 în manşa retur

Fostul internaţional englez a fost adversarul Stelei şi în sezonul 1997-1998, tot în Cupa UEFA, când juca pentru Aston Villa şi a cucerit 3 trofee de-a lungul carierei de jucător. Acesta a câştigat Cupa Ligii Angliei, cu Aston Villa (1994 şi 1996) şi cu Middlesbrough (2004)

În prezent, Ehiogu era antrenorul echipei U23 a lui Tottenham.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici