Uli Hoeness, eliberat condiţionat după 21 de luni

Uli Hoeness, fostul preşedinte al clubului Bayern Munchen, a fost eliberat, luni, din închisoare după ce a ispăşit jumătate din condamnarea de trei ani şi jumătate pronunţată în martie 2014.

228 afișări
Imaginea articolului Uli Hoeness, eliberat condiţionat după 21 de luni

Uli Hoeness, eliberat condiţionat după 21 de luni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Hoeness (64 de ani) beneficia de la începutul lui 2015 de un regim de semi-libertate care îi permitea să nu petreacă decât nopţile în interiorul închisorii Landsberg. Ziua, fostul preşedinte al clubului bavarez se ocupa de echipele de tineret de la Bayern Munchen.

Campion mondial cu Germania de Vest în 1974, Hoeness a fost condamnat în 13 martie 2014 după ce a recunoscut în faţa judecătorilor că a fentat Fiscul german la suma totală de 28,5 milioane de euro. Evaziunea fiscală, care a produs un prejudiciu estimat de procurori între 3,2 şi 7 milioane de euro, era săvârşită prin intermediul unui cont bancar din Elveţia. Hoeness a fost nevoit să-şi dea demisia din funcţiile de preşedinte al clubului şi al Consiliului de Administraţie la Bayern Munchen.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici