Ultima dorinţă înainte de moarte pe care Cristiano Ronaldo trebuie să i-o îndeplinească mamei sale, Dolores

  • Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United şi joacă fenomenal pentru finalista Ligii Europa.
  • Înainte de a pleca de la Juventus Torino, s-a zvonit că superstarul ar putea fi legitimat de Sporting Lisabona, campioana Portugaliei.
  • Ultima dorinţă a mamei este să-l mai vadă o dată în tricoul verde, în care CR7 a debutat sub comanda românului Loţi Boloni.
8799 afișări
Imaginea articolului Ultima dorinţă înainte de moarte pe care Cristiano Ronaldo trebuie să i-o îndeplinească mamei sale, Dolores

Ultima dorinţă înainte de moarte pe care Cristiano Ronaldo trebuie să i-o îndeplinească mamei sale, Dolores

Relaţia dintre Cristiano Ronaldo cu mama lui, Dolores Aveiro, este cu adevărat specială, mai ales după ce fotbalistul şi-a pierdut tatăl. Recentele cuvinte spuse de femeie pentru podcast-ul ADN de Leão, preluate de publicaţia Record, arată clar că, în viitor, nu atât de departe, CR7 ar putea să se schimbe din nou clubul.

Dolores Aveiro a afirmat: "I-am spus fiului meu că vreau să-l văd jucând la Sporting, înainte de a muri”, a spus mama campionului portughez.

”La acea vreme (n.r. - la Sportingul pregătit de Boloni), Ronaldo nu avea antrenor, dar astăzi este profesorul fiului său. Să-i văd pe amândoi împreună la Sporting este visul meu”, a mai zis mama lui Ronaldo.

Despre la trecerea la United, a comentat: „La televizor s-a vorbit despre Manchester City, dar mi-a spus: „Mamă, nu-ţi face griji pentru ceea ce spun, pentru că merg la United”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici