ULTIMA ORĂ | Cauza morţii lui Davide Astori, fotbalistul de 31 de ani găsit fără suflare în camera sa de hotel. Rezultatele autopsiei au fost făcute publice

Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a murit din cauze naturale, decesul fotbalistului fiind provocat de un stop cardiac, potrivit concluziilor autopsiei efectuate, marţi, în Italia, informează agenţia ANSA.

9172 afișări
Imaginea articolului ULTIMA ORĂ | Cauza morţii lui Davide Astori, fotbalistul de 31 de ani găsit fără suflare în camera sa de hotel. Rezultatele autopsiei au fost făcute publice

ULTIMA ORĂ | Cauza morţii lui Davide Astori, fotbalistul de 31 de ani găsit fără suflare în camera sa de hotel. Rezultatele autopsiei au fost făcute publice

Astori a murit în urma unui stop cardiac provocat cel mai probabil de bradiaritmie, o afecţiune ce presupune un puls anormal de scăzut, cu o frecvenţă de sub 60 de bătăi ale inimii pe minut. Sursa amintită notează că pulsul fotbalistului a scăzut, apoi inima acestuia a încetat să mai bată.

Autopsia a fost efectuată de către directorul centrului de patologie vasculară al Universităţii din Padova, Gaetano Thiene, şi de către profesorul de medicină legală din cadrul Universităţii din Udine, Carlo Moreschi.

TITLURILE ZILEI

Procuratura a semnat un ordin de eliberare a trupului neînsufleţit al fotbalistului. Miercuri, acesta va fi depus la centrul tehnic federal Coverciano, înmormântarea urmând să aibă loc joi.

Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, s-a stins din viaţă duminică dimineaţă, în camera sa de hotel din Udine, unde ar fi urmat să joace împotriva echipei locale. Fotbalistul avea 31 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici