ULTIMA ORĂ | Cauza morţii lui Davide Astori, fotbalistul de 31 de ani găsit fără suflare în camera sa de hotel. Rezultatele autopsiei au fost făcute publice

Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a murit din cauze naturale, decesul fotbalistului fiind provocat de un stop cardiac, potrivit concluziilor autopsiei efectuate, marţi, în Italia, informează agenţia ANSA.

9172 afișări
Imaginea articolului ULTIMA ORĂ | Cauza morţii lui Davide Astori, fotbalistul de 31 de ani găsit fără suflare în camera sa de hotel. Rezultatele autopsiei au fost făcute publice

ULTIMA ORĂ | Cauza morţii lui Davide Astori, fotbalistul de 31 de ani găsit fără suflare în camera sa de hotel. Rezultatele autopsiei au fost făcute publice

Astori a murit în urma unui stop cardiac provocat cel mai probabil de bradiaritmie, o afecţiune ce presupune un puls anormal de scăzut, cu o frecvenţă de sub 60 de bătăi ale inimii pe minut. Sursa amintită notează că pulsul fotbalistului a scăzut, apoi inima acestuia a încetat să mai bată.

Autopsia a fost efectuată de către directorul centrului de patologie vasculară al Universităţii din Padova, Gaetano Thiene, şi de către profesorul de medicină legală din cadrul Universităţii din Udine, Carlo Moreschi.

Procuratura a semnat un ordin de eliberare a trupului neînsufleţit al fotbalistului. Miercuri, acesta va fi depus la centrul tehnic federal Coverciano, înmormântarea urmând să aibă loc joi.

Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, s-a stins din viaţă duminică dimineaţă, în camera sa de hotel din Udine, unde ar fi urmat să joace împotriva echipei locale. Fotbalistul avea 31 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici