Umilinţă istorică pentru Anglia. Scor 0-4 în meciul cu Ungaria

Gareth Southgate a spus că i-ar plăcea o mulţime de spectatori în stadionul Molineux. Doar că mulţimea s-a întors împotriva lui cu scandări de „nu ştii ce faci” pe fondul huiduielilor furioase, când Anglia a fost nimicită de Ungaria şi a suferit cea mai grea înfrângere acasă din 1928 încoace.

4173 afișări
Imaginea articolului Umilinţă istorică pentru Anglia. Scor 0-4 în meciul cu Ungaria

Sursa - Facebook, MLSZ

Anglia  - Ungaria (0-4)

A fost, fără îndoială, cea mai proastă performanţă din cele 74 de meciuri ale lui Gareth Southgate ca antrenor al Angliei de 6 ani şi a fost cu atât mai îngrijorător că s-a pregătit din timp pentru Cupa Mondială. 

Echipa Angliei a fost haotică, dezorganizată, iar John Stones a fost exclus din partidă. Harry Maguire a venit şi huiduielile au fost din ce în ce mai supărătoare.

Pentru prima dată în istoria lor, Anglia se uită la retrogradare. Liga Naţiunilor s-ar putea să nu fie luată în serios şi meciurile ar putea fi privite ca nişte amicale glorificate.

Anglia a pierdut acasă şi în deplasare în faţa Ungariei (pe locul 40 în lume) şi se află pe ultimul loc în grupa Ligii Naţiunilor cu doar 2 puncte. Nu a marcat niciun gol. 

Sursa - Telegraph 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici