Un alt scandal de agresiune sexuală loveşte lumea sportului: Nu pentru ca voi să îmi ştiţi povestea, ci pentru fetiţele şi băieţii ale căror vieţi se află pe mâna unei astfel de persoane

Fosta înotătoare Ariana Kukors, 28 de ani, a anunţat că a fost agresată sexual în adolescenţă de Sean Hutchison, ex-antrenor al lotului olimpic al Statelor Unite ale Americii.

2514 afișări
Imaginea articolului Un alt scandal de agresiune sexuală loveşte lumea sportului: Nu pentru ca voi să îmi ştiţi povestea, ci pentru fetiţele şi băieţii ale căror vieţi se află pe mâna unei astfel de persoane

Un alt scandal de agresiune sexuală loveşte lumea sportului

Poliţiştii au fost deja acasă la Hutchinson, 46 de ani, şi au confiscat mai multe obiecte electronice ce ar putea conţine dovezi a faptelor de abuz. Presa de peste Ocean susţine că antrenorul i-a făcut mai multe poze sportivei, aceasta fiind dezbrăcată. Înotătoarea a anunţat că tehnicianul a început să o agreseze de la 16 ani.

“Nu m-am gândit că îmi voi spune povestea pentru că, în atât de mulţi ani, era de ajuns că supravieţuiam. Însă cu timpul am realizat că poveşti ca a mea sunt prea importante ca să nu fie împărtăşite.

TITLURILE ZILEI

Nu pentru ca voi să îmi ştiţi povestea, ci pentru fetiţele şi băieţii ale căror vieţi se află pe mâna unei astfel de persoane.

Pentru ca părinţii lor, mentorii şi cei care îi au în grijă să poată detecta semnele pregătirilor pentru abuzuri”, a spus Ariana Kukors.

Hutchison a demisionat din staff-ul lotului olimpic al SUA în 2010, fiind în post din 2008, după ce s-a zvonit că ar avea o relaţie sexuală cu o sportivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici