Un antrenor de fotbal din Scoţia riscă să îşi piardă dreptul de a profesa din cauza cazierului. Ce a făcut bărbatul în trecut

  • David Martindale este antrenor la formaţia scoţiană Livingstone
  • El a fost condamnat şi închis patru ani pentru două capete de acuzare
  • Martindale îşi poate pierde dreptul a mai profesa din cauza cazierului
1856 afișări
Imaginea articolului Un antrenor de fotbal din Scoţia riscă să îşi piardă dreptul de a profesa din cauza cazierului. Ce a făcut bărbatul în trecut

David Martindale este antrenor la formaţia scoţiană Livingstone

David Martindale nu este străin de a-şi trăi viaţa într-un mod periculos. Antrenorul lui Livingstone ar putea să-şi piardă postul ca urmare a condamnării la închisoare.

Patru ani pentru spălare de bani şi posesie de droguri, dintr-o sentinţă de 6 ani şi jumătate. Atât a stat Martindale în spatele gratiilor. Cu 17 ani în urma era parte a uneia dintre cele mai mari reţele de droguri din Marea Britanie. După ce a ieşit, s-a înscris la facultate şi şi-a luat diplomă.

DAVID MARTINDALE: “Din 2004 fac tot ce este posibil să-mi schimb viaţa. Nu o sa stau aici să spun minciuni. Eram parte din mulţimea care greşea, eram lumea greşită. Am crescut in Livingstone, In Craigshill, şi asta era ce făceam”.

Performanţa lui Martindale pe banca celor de la Livingstone este una deosebita. 9 victorii în 10 meciuri. Însă visul ar putea să se termine. Federaţia scoţiană de fotbal se va reuni şi va dezbate dacă David este o persoană reabilitată. În caz că nu vor fi siguri, Martindale îşi va pierde licenţa de antrenor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici