Un arbitru israelian de crichet a murit după ce a fost lovit de o minge

Un arbitru israelian a decedat, sâmbătă, după ce a fost lovit în figură de o minge, la un meci de crichet, a anunţat federaţia de profil din Israel.

163 afișări
Imaginea articolului Un arbitru israelian de crichet a murit după ce a fost lovit de o minge

Un arbitru israelian de crichet a murit după ce a fost lovit de o minge (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mingea l-a lovit în maxilar pe Hillel Oscar, în vârstă de 55 de ani, la un meci disputat la Ashdod.

Crichetul israelian este în stare de şoc după acest deces, survenit la ultima partidă a sezonului în liga naţională, a declarat pentru AFP Naor Gudker, responsabil al Asociaţiei Israeliene de Crichet.

Hillel Oscar era arbitru internaţional. El a fost anterior căpitanul naţionalei de crichet a Israelului.

În urmă cu două zile, jucătorul australian de crichet Philip Hughes a decedat în urma răni căpătate după ce a fost lovit în zona capului de o minge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici