Un arbitru român s-a accidentat şi a fost scos pe targă în timpul unui meci din Europa League

Arbitrul român Marius Avram a fost delegat să conducă partida din Europa League dintre Honved Budapesta şi Rabotnicki (Macedonia). Acesta a trecut prin momente complicate, fiind scos de pe teren pe targă.

1282 afișări
Imaginea articolului Un arbitru român s-a accidentat şi a fost scos pe targă în timpul unui meci din Europa League

Foto: ProSport

Avram ar fi alunecat pe teren, şi-ar fi luxat glezna şi nu s-a mai putut ridica de pe teren din cauza durerilor. Acesta a primit şi îngrijiri medicale, dar durerile au continuat, astfel că arbitrul român nu a mai putut continua partida, potrivit presei din Ungaria.

Formaţia din Ungaria s-a impus cu 4-0 în meciul de pe teren propriu şi s-a calificat în turul doi al Europa League. În meciul tur, maghiarii au pierdut cu scorul de 2-1. Holender şi Danilo cu câte o dublă au asigurat calificarea pentru echipa maghiară.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici