Un atacant cunoscut a marcat golul cu numărul 500 al carierei. Acesta îi egalează pe Messi şi Ronaldo | VIDEO

Zlatan Ibrahimovic a marcat golul cu numărul 500 al carierei, atacantul suedez înscriind pentru Los Angeles Galaxy în meciul cu Toronto din liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS). Suedezul se alătură astfel lui Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi.

963 afișări
Imaginea articolului Un atacant cunoscut a marcat golul cu numărul 500 al carierei. Acesta îi egalează pe Messi şi Ronaldo | VIDEO

Un atacant cunoscut a marcat golul cu numărul 500 al carierei. Acesta îi egalează pe Messi şi Ronaldo

Ibrahimovic a reuşit să înscrie în minutul 43 al partidei reluând cu un procedeu din taekwondo, stil de arte marţiale pe care-l practică. Acesta este cel de-al 17-lea gol din liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS).

"Din punct de vedere personal, e ceva fantastic. Probabil că am mai multe goluri marcate decât au băieţii de pe teren meciuri jucate la un loc. E ceva uriaş, evident. Nu ştiu câţi au reuşit să marcheze 500 de goluri în carieră, dar eu sunt unul dintre ei. Ar fi fost mai plăcut dacă reuşeam să câştigăm meciul, dar am reuşit această performanţă şi nu acum cum să o ascund...Complimente şi celor din Toronto, o să fie recunoscuţi fiindcă am reuşit golul 500 aici", a declarat Ibrahimovic.

Singurii doi jucători în activitate care au mai ajuns la 500 de goluri sunt Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici