Un belgian este văzut ca posibil antrenor al Simonei Halep/ Darren Cahill, în vestiarul sportivei înaintea partidei cu Serena Williams

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a fost surprinsă la încălzirea de dinaintea meciului cu Serena Williams alături de antrenorul belgian Thierry Van Cleemput

1398 afișări
Imaginea articolului Un belgian este văzut ca posibil antrenor al Simonei Halep/ Darren Cahill, în vestiarul sportivei înaintea partidei cu Serena Williams

Un belgian este văzut ca posibil antrenor al Simonei Halep

Ajutată de Florin Segărceanu, Adrian Marcu şi Darren Cahill în primele trei meciuri de la Openul Australiei, constănţeanca a vorbit în mai multe rânduri despre necesitatea unui antrenor cu nume în loja sa. Şi, din ultimele informaţii, se pare că l-a şi găsit, pentru că înaintea meciului cu Serena Williams a fost văzută antrenându-se alături de Thierry Van Cleemput, un nume cunoscut în circuitul masculin.

Fost antrenor al belgienilor Olivier Rochus şi Steve Darcis, Van Cleemput este omul care l-a transformat pe David Goffin într-un jucător de top în ATP. A început colaborarea cu micuţul belgian în 2014, iar de atunci a reuşit să-l ducă până pe locul al şaptelea în clasamentul mondial. Acum, el îi stă alături Simonei Halep la duelul cu Serena Williams şi ar putea deveni, după Australian Open, antrenor cu normă întreagă al liderului mondial, după cum anunţă şi SudPress, un cotidian din Bruxelles.

Simona Halep s-a despărţit de antrenorul Darren Cahill în luna noiembrie. Australianul a susţinut că se va dedica familiei.

Fostul antrenor a fost în vestiarul Simonei Halep înaintea partidei cu Serena Williams

Darren Cahill a dezvăluit, în timpul meciului Simona Halep - Serena Williams, că a mers la vestiare înaintea partidei, apoi a vorbit despre cum a cedat constănţeanca primul set.

După un game în startul partidei, Halep a cedat iniţiativa, a pierdut cinci game-uri la rând într-o manşă terminată cu o statistică de coşmar, iar fostul ei antrenor a luat cuvântul: “Puncte gratuite din partea Simonei Halep. A făcut un prim set modest, a cedat multe puncte uşor după acel prim break”, a spus australianul, aflat la microfonul ESPN, după ce dezvăluise: “M-am văzut cu Simona la vestiare înainte de meci. Simona Halep are un respect uriaş pentru Serena Williams. Cred că este emoţionată pentru că împotriva Serenei joacă împotriva uneia dintre cele mai bune jucătoare din toate timpurile. Este un meci foarte important pentru ea. Meciul din 2016 ştiu că a fost foarte fizic. A suferit Serena Williams după acel meci şi de aceea a fost eliminată atunci de Pliskova. Ar trebui să fie un meci pe care să îl vedem cu popcorn. Fie ca cel mai bun să câştige”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici